CFR Cluj rămâne fără singurul internaţional sud-american din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matias Aguirregaray nu mai afce parte din lotul CFR-ului
Matias Aguirregaray nu mai afce parte din lotul CFR-ului

Campioana CFR Cluj a mai pierdut un jucător după ce l-a vândut pe Rafael Bastos, în Arabia Saudită, la formaţia Al Nassr.

Din 2013 în lotul clujenilor nu se va mai regăsi nici Matis Aguirregaray, care se va întoarce în Uruguay, la Penarol Montevideo. "El era împrumutat la noi. Nu am putut să ne înţelegem cu impresarii lui, care cereau o sumă enormă pentru un jucător care e bun, eu l-am simpatizat mult, dar care nu s-a impus ca titular.  În concurenţa cu Ivo Pinto a fost clar pe locul doi. Astfel că nu merita suma care s-a cerut. De asemenea, Mihai Mincă se va pregăti pentru moment separat”, a declarat Iuliu Mureşan.

Luis Alberto rămâne

Preşedintele clujenilor a anunţat că clubul feroviar se va despărţi şi de alţi jucători în perioada următoare. „S-ar putea să vină un jucător nou la echipă, dar doar dacă va pleca unul de la noi. Din păcate, problema pe care trebuie să o rezolvăm e să plece vreo 7-8 jucători şi apoi să vină alţii. Avem 36 de fotbalişti în lot şi Paulo Sergio vrea să rămână cu maxim 26. Chiar 10 jucători sunt în plus. Dacă aducem întăriri, aducem în zona atacului, asta însemnând mijlocaş ofensiv sau al doilea vârf", a explicat Mureşan, care a dat asigurări că Luis Alberto va rămâne la CFR: "Luis Alberto vine în cantonament. Ca să plece, el trebuie să aibă în primul rând acordul lui Braga şi în al doilea rând acordul nostru. Pe mine m-a sunat acum două zile, a fost foarte simpatic şi a zis că vrea să vină să joace la noi. Vrea să dea gol cu Inter, nici vorbă să rămână în Brazilia".

Un meci în naţionala Urguayului are Matias Aguirregaray, singurul internaţional sud-american din lotul CFR-ului

Opt meciuri şi un gol a reuşit Aguirregaray pentru CFR Cluj de când a venit la echipă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite