CFR Cluj, de râsul curcilor: Răspuns şocant al lui Dan Petrescu despre ultima achiziţie a echipei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dan petrescu

Cândva, formaţia din Gruia era considerată cea mai serioasă din România. La ce s-a întâmplat, în acest sezon, această imagine a fost spulberată, în decurs de câteva săptămâni.

Dacă bătaia de la vestiar, de după returul cu Steaua Roşie Belgrad, n-a fost de ajuns pentru a face CFR de râs, atunci modul în care a decurs despărţirea de Marius Şumudică, cu scene jenante în care antrenorul a fost oprit în afara bazei de pregătire, a distrus definitiv imaginea formaţiei clujene de club profesionist.

Iar acum, avem încă o dovadă despre debandada care există la această grupare care, inclusiv după venirea lui Dan Petrescu, are două înfrângeri la rând. Concret, vorbim despre modul în care se fac transferurile la campiona Ligii I din ultimele patru sezoane. Săptămâna trecută, CFR a anunţat, în mod oficial, legitimarea atacantului sârb, Dusan Celar (25 de ani), de 1,91 de metri înălţime. Doar că a surprins faptul că Celar a fost adus din...liga a treia! Mai precis, de la formaţia sârbă,  Smederevo.

Întrebat despre acest transfer la conferinţa de dinaintea meciului cu CS U Craiova de luni (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport), Dan Petrescu a avut o reacţie de uluială.

„Eu? Nu l-am adus eu! Eu nu ştiu despre cine e vorba. Pe jucătorul ăsta nici nu-l cunosc. Cred că a venit înainte să fiu eu aici. Eu nu ştiu nimic despre acest jucător. Poate că e la echipa a doua. La echipa mare în niciun caz“, a spus tehnicianul CFR-ului.

VEZI REACŢIA LUI DAN PETRESCU DESPRE ULTIMUL TRANSFER

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite