CFR Cluj reuşeşte cel mai tare tranfer al verii: Denis Alibec! Condiţiile prin care atacantul ajunge în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alibec

Foarte activă pe piaţa transferurilor din această vară, campioana României s-a înţeles cu unul dinre cei mai buni atacanţi care au activat în ultimii ani în Liga 1

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Kayserispor pentru împrumutul pe un sezon al lui Denis Alibec, actele urmând să fie semnate în cursul zilei de azi, a anunţat gsp.ro

Conform sursei citate, fotbalistul în vârstă de 30 de ani va veni sub formă de împrumut pentru un an, cu drept de opţiune pentru cumpărare definitivă, clujenii urmând să suporte doar o parte din salariul anual de 800.000 de euro al acestuia.

Alibec va ajunge astfel din nou sub comanda lui Marius Şumudică, antrenorul alături de care a dat cel mai bun randament şi împreună cu care a câştigat titlul, în sezonul 2015-2016, la Astra Giurgiu.

Ultima aventură în străinătatea a lui Alibec a durat mai puţin de un an. În octombrie 2020, atacantul s-a transferat de la Astra Giurgiu la Kayserispor pentru suma de 1.000.000 de euro. La gruparea turcă, el a jucat doar 17 meciuri şi a marcat 3 goluri, după care, în luna ianuarie, s-a accidentat grav la inghinali şi a fost indisponibil pentru următoarele trei luni. 

Revenit pe teren la finalul lui aprilie, românul a bifat foarte puţine minute înainte ca accidentarea să îi recidiveze, în urma unui incident straniu. Marius Şumudică, antrenorul care îl va pregăti la Cluj şi un aropiat al fotbalistului, a dezvăluit atunci că recidiva ar fi apărut în timp ce Denis încerca să scape prin fuga de nişte hoţi. 

CFR i-a mai transferat în această vară pe fundaşul ivorian Ulrich Meleke (FC Botoşani), mijlocaşul argentinian Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), pe fundaşul algerian Rachid Bouhenna (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), mijlocaşul Denis Alex Rusu (Şoimii Lipova), mijlocaşul belgian Anas Tahiri (Waalwijk), atacantul Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) - împrumutat apoi la FC Voluntari, pe portarul portughez Cristiano Figueiredo (FC Hermannstadt), pe fundaşul bosniac Danijel Graovac (Astra Giurgiu) şi pe mijlocaşul francez Guessouma Fofana (Guingamp).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite