CFR Cluj îl vinde pe Bilel Omrani. Celtic, ofertă de nerefuzat pentru atacantul care a eliminat-o din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omrani

Echipa antrenată de Dan Petrescu, CFR Cluj, a devenit principalul jucător pe piaţa transferurilor din ultimele zile

După înregimentarea lui Golofca (Botoşani) şi a lui Paşcanu (Leicester), CFR Cluj se pregăteşte să mai şi vândă.

Conform gsp.ro, campioana României se va despărţi de golgheterul său din actuala campanie europeană. Billel Omrani, francezul fiind dorit de Celtic Glasgow, fosta adversară a ardelenilor din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Scoţienii sunt dispuşi să plătescă 3,3 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 26 de ani, care marcat 6 goluri în preliminariile UEFA Champions League, 2 dintre ele în returul de poveste de pe Celtic Park, câştigat de CFR cu 4-3.

Trecerea atacatul francez la campionana Scoţiei ar urma să oficializeze cel mai târziu sâmbătă, mai informează sursa  citată.

Billel Omrani, care a ajuns la CFR Cluj în sezonul 2016-2017, a marcat pentru ardeleni 32 de goluri în 116 partide

Ieri după amiază, CFR Cluj a anunţat două transferi semnificative pentru Liga 1. Mai întâi, ardelenii i l-au suflat celor de la FCSB pe jucătorul lui Leicester, Alexandru Paşcanu, pentru 600.000 de euro, iar  câteva ore mai târziu a apărut informaţia că s-au înţeles şi cu FC Botoşani pentru transferul mijlocaşului Cătălin Golofca, în schimbul a 500.000 de euro.

Ambele transferuri au legătură şi cu rivala FCSB.

FCSB şi-a dorit foarte mult semnătura fundaşului central de la Leicester şi chiar a ajuns cu gruparea engleză la un acord, doar că Becali l-a pierdut pe jucătorul naţionalei de tineret pentru că s-a zgârcit la tărâţe, Latifundiarul a refuzat să plătească comisionul agentului, negocierie s-au împotmolit, CFR a intrat pe fir şi Paşcanu a ajuns în cele din urmă în Ardeal. Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dezvăluit că fotbalistul a ales CFR în ciuda unei oferte financiare mai mici. "Avem acordul clubului şi acordul jucătoului! Mă bucur că a ales CFR, pentru că avea o ofertă mai bună de la FCSB", a spus Marius Bilaşco la Look TV.

Celălalt tranfer al clujenilor, Cătălin Golofca, a jucat jumătate de an la FCSB, între vara lui 2017 şi începutul lui 2018. Fotbalistul a fost adus de Gigi Becali cu surle şi trâmbiţe pentru a fi apoi aruncat ca o măsea stricată după doar 15 meciuri, fiind unul dintre cei mai criticaţi jucători de către patron. Golofcaare şase meciuri şi un gol pentru FC Botoşani, în acest sezon, şi ar putea fi folosit de Dan Petrescu chiar în weekend, în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite