CFR, deplasare infernală: Campioana României debutează în noul sezon european cu un meci de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj s-a făcut de râs în stagiunea precedentă, când a încheiat socotelile cu competiţiile UEFA, pierzând de două ori cu Dudelange (Luxemburg). Acum, ardelenii au o nouă „dublă“ de risc maxim.

Fotbalul românesc a decăzut atât de mult, încât campioana, dar şi echipele care au terminat pe locurile 2 şi în 3 în Liga I, vor începe preliminariile cupelor europene încă din turul I!

Pentru CFR Cluj, care a luat titlul în ultimele două sezoane, aventura europeană va începe cu o deplasare infernală în Kazahstan! Acolo, la 9 sau 10 iulie, formaţia din Gruia va juca meciul-tur cu Astana, liderul campionatului. Returul se va disputa la Cluj la 16 sau 17 iulie.

Pe lângă faptul că implică o călătorie lungă, partida cu Astana mai aduce o problemă serioasă. La ora duelului cu Astana, CFR va fi jucat o singură partidă oficială, în Supercupa României, cu Viitorul (6 iulie). În schimb, Astana e în plin sezon în Kazahstan, acolo unde campionatul a ajuns la etapa a 16-a.

Viitoarea adversară a CFR-ului, la care joacă şi Dorin Rotariu, e lider cu 11 victorii, 2 remize şi 3 înfrângeri, având 35 de puncte. Tobol (32 de puncte) şi Kairat (28 de puncte) completează podiumul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite