CFR, în derivă înaintea meciului finalului de an: Cine va sta, diseară, pe banca echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii vor înfrunta ŢSKA Sofia (ora 22.00, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+) într-o partidă de care depinde viitorul lor european în această stagiune.

Cine şi-ar fi imaginat în momentul în care CFR a învins ŢSKA (2-0), în deplasare, la Sofia, că echipa va ajunge să joace, partida-retur, cea de acasă, lovită de o criză profundă!

Pentru că de atunci, în cele opt partide disputate, ardelenii au înregistrat două victorii, un egal şi cinci înfrângeri, bilanţ care a dus la despărţirea de Dan Petrescu. În aceste condiţii, meciul din această seară va fi pregătit de cuplul Valeriu Bordeanu - Marius Bilaşco. Primul a făcut parte de stafful fostului principal, în timp ce Bilaşco, director al departamentului de scouting, va reveni, temporar, în iarbă.

Pentru a păstra şanse la locul 2, ultimul care duce în 16-imi, CFR trebuie să câştige diseară. Apoi, totul s-ar decide în ultima rundă, programată pentru 10 decembrie. Atunci, în confruntarea Young Boys - CFR din Elveţia putem avea parte de un duel cu calificarea pe masă.  

Liga Europa, grupa A, astăzi

CFR - ŢSKA Sofia 22.00

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+

AS Roma - Young Boys 22.00

Clasament

1. AS Roma 4 3 1 0 9-1 10

2. Young Boys 4 2 1 1 6-3 7

3. CFR Cluj 4 1 1 2 3-8 4

4. ŢSKA Sofia 4 0 1 3 0-6 1

*Primele două clasate ajung în 16-imile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite