CFR, iarăşi „la tăiere“ în faţa Romei: Ce probleme are Dan Petrescu diseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu are o listă lungă de indisponibili
Dan Petrescu are o listă lungă de indisponibili

La trei săptămâni după ce a fost călcată în picioare pe „Olimpico“, campioana României dă, din nou, de AS Roma (diseară, ora 22.00), una dintre cele mai puternice echipe din Italia la ora actuală.

Dan Petrescu se vaită mereu, dar n-a greşit, când s-a plâns de „subţirimea“ lotului pentru acest sezon european.

Ceea ce se vede acum, când ardelenii stau, practic, într-un singur fundaş central experimentat: Andrei Burcă (27 de ani). În rest, Cestor, accidentat, nu va mai juca în acest an, Vinicius n-a putut fi recuperat pentru meciul din această seară, iar Ben Youssef a fost adus prea târziu şi, drept urmare, nu figurează pe lista trimisă la UEFA pentru meciurile din grupele Ligii Europa. În aceste condiţii, după „măcelul“ de la Roma de acum trei săptămâni, 0-5 de pe „Olimpico“, Petrescu e obligat să mizeze, iarăşi, pe o apărare improvizată, cu Burcă şi cu neexperiementatul Denis Ciobotariu (22 de ani) în centru.

Chiar şi aşa, tehnicianul CFR-ului şi-a făcut singur curaj, deşi urmează să întâlnească o formaţie cu un bilanţ formidabil, în ultimele patru meciuri oficiale: patru victorii, 13 goluri marcate, 1 gol primit, locul 3 în Serie A! „Când joci cu Roma, e normal ca ea să plece favorită. O şansă avem şi trebuie să jucăm până la capăt“, a spus Petrescu.

Grupa A, astăzi

ŢSKA Sofia - Young Boys 19.55

Digi Sport 4

CFR Cluj - AS Roma 22.00

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+

Clasament

1. AS Roma 3 2 1 0 7-1 7

2. Young Boys 3 1 1 1 5-3 4

3. CFR Cluj 3 1 1 1 3-6 4

4. ŢSKA Sofia 3 0 1 2 0-5 1

*Primele două clasate ajung în 16-imile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite