CFR, îngrozită înaintea revenirii în Europa: Clujenii dau, diseară, de o echipă înfiorătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Camora
Mario Camora

Campioana României, ultima echipă din Liga I rămasă în competiţiile UEFA în acest sezon, va avea o misiune infernală, diseară (ora 22.00, Pro X) pe teren propriu.

După eşecul din weekend, în campionat, 0-2 cu Rapid, CFR revine, diseară, în Conference League, unde a dezamăgit, în primele două etape: 0-1 cu Jablonec şi 1-1 cu Randers.

Problema şi mai mare e că ardelenii vor da, diseară, de o formaţie în mare formă! Pentru că AZ Alkmaar, după un start mai slab de sezon, a început să lege acum victoriile. Şi nu oricum, ci la scor! În campionat, batavii au trei partide câştigate la rând în care au marcat 13 goluri. Şi au luat doar două.

„Ne-am îngrozit puţin uitându-ne la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax şi PSV, anul trecut, în campionat“, a spus directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara. 

Acesta a încercat, totuşi, să păstreze un ton optimist: „Jucătorii noştri se vor mobiliza, trebuie să înveţe din greşeli, să fie din nou luptători. Cu Rapid a fost unul din cele mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii n-au arătat nimic, nici dorinţă, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuţie cu ei“.

Conference League, grupa D, etapa a 3-a

Astăzi

CFR Cluj - AZ Alkmaar, ora 22.00, Pro X

Jablonec - Randers, ora 22.00

Clasament

1. AZ Alkmaar 2 1 1 0 3-2 4

2. Jablonec 2 1 0 1 1-1 3

3. Randers 2 0 2 0 3-3 2

4. CFR Cluj 2 0 1 1 1-2 1

*Prima clasată merge în optimi, iar locul 2 va ajunge în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite