CFR joacă azi în prima manşă a calificărilor pentru Ligă, dar încă nu au oprit campania de transferuri. Petrescu mai vrea un jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan petrescu
Dan petrescu

CFR şi FCSB sunt active pe piaţa transferurilor, dar nu toţi fotbaliştii acceptă ofertele venite de la cele mai puternice echipe din campionat

Startul campionatului este aproape, Superliga – cum se numeşte acum primul eşalon – urmând a porni la drum pe 15 iulie, iar cele mai puternice formaţii încearcă să-şi întărească loturile, mai ales în compartimentele deficitare. CFR-ul se mişcă ceva mai bine, chiar dacă a lăsat foarte mulţi jucători să plece, mai ales că ardelenii vor mai juca partide şi înainte de 15 iulie, cu Pyunik Erevan în preliminariile pentru Liga Campionilor, azi, de la 19.00 (DigiSport şi PrimaSport), dar şi în Supercupa României, cu Sepsi, pe 9 iulie (20.30).

L-au luat pe Jefte Betancor, pe Denis Kolinger, pe Karlo Muhar, pe Christopher Braun şi pe Vito Mistrati, ultimul sosit de la Randers. Dar nu toată lumea acceptă ofertele clubului din Cluj-Napoca. Florin Niţă a fost dorit în Gruia, dar din cauza salaariului pe care-l ia în Cehia, 700.000 de euro, e foarte greu de adus. De fapt, singura problemă pe care se pare că o mai are Dan Petrescu este postul de goalkeeper, acolo unde se încearcă şi transferul lui Mihai Popa, de la Voluntari, dar preţul de achiziţie, de un milion de euro, este, cel puţin pentru moment, peste posibilităţile ardelenilor. „Sunt mulţumit de achiziţii, s-au făcut eforturi pentru a mi se îndeplini dorinţele. Mai am doar un nume pe care l-aş mai vrea. Presiunea vizavi de acest meci din Armenia este mare, mai ales că jucăm cu o echipă mai bună ca noi. Fotbalul românesc este dezastru, în ultimii cinci ani nu a făcut nimeni nimic, doar CFR”, a spus tehnicianul Dan Petrescu. Chiar şi aşa, conform transfermarkt.com, valoarea celor două cluburi diferă imens, ceferiştii valorează aproape 30 de milioane de euro, pe când armenii nici măcar 6 milioane de euro.

FCSB nu a mişcat prea mult pe piaţa transferurilor, l-a adus pe Joyskin Dawa de la Botoşani şi pe Rachid Bouhenna de la CFR. Francezul s-a accidentat însă la un antrenament şi riscă să rateze debutul campionatului. Au încercat cu Dorin Rotariu, dar nici măcar nu au fost băgaţi în seamă. „Nu ne-a răspuns la mesaje, deci nu mai avem ce să mai discutăm”, declara MM Stoica. Au trecut la Alex Mitriţă, dar mijlocaşul nu vrea să audă de clubul lui Gigi Becali. 

Pyunik Erevan – CFR

Azi, ora: 19.00

pe DigiSport şi PrimaSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite