CFR jubilează: S-a decis când vor juca din nou clujenii. Dinamo „fierbe“ în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României pare că a depăşit momentul devastator în care s-a ales cu 26 de cazuri de COVID-19. Din păcate, s-a ajuns aici şi din cauza faptului că rezultatele testelor sunt lipsite de acurateţe!

Testele de coronavirus complică şi mai mult o situaţie şi aşa gravă, cauzată de pandemie! Exemplul celor de la CFR Cluj demonstrează perfect acest lucru.

Această grupare a avut, la un moment dat, 26 de cazuri! Doar că, imediat, trei dintre ele, aparţinând jucătorilor Petrilă, Golofca şi Bălgrădean, au ieşit cu rezultate negative la retestare! Şi, potrivit ultimelor informaţii, numărul celor care au devenit negativi, între timp, ar fi ajuns chiar la opt!

CFR revine pe teren, marţi seară, cu FC Botoşani

În lumina ultimelor evenimente, DSP Cluj a dat undă verde ca jucătorii CFR-ului, inclusiv cei cu rezultate negative la retestare, să revină pe teren şi să joace, marţi seară, în partida cu FC Botoşani de pe teren propriu (ora 21.30). Gsp.ro a scris că cei cu rezultate negative la retestare sunt: Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu şi Billel Omrani. 

Sursa citată a notat că, în acest moment, dintre jucători, pozitivi mai sunt Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici şi Lacina Traore.

Dinamo, la 24 de ore de momentul adevărului

În ceea ce priveşte Dinamo, celălalt club din Liga I unde s-a format un focar de infecţie, cu 21 de cazuri, situaţia rămâne, în continuare, incertă. Potrivit prosport.ro, directorul general al roş-albilor, Bogdan Bălănescu, s-a întâlnit, astăzi, cu oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Părţile au stabilit ca, în urma unui nou set de teste, care vor fi efectuate mâine, să se stabilească programul meciurilor pe care Dinamo le mai are de disputat. În acest moment, bucureştenii mai au de jucat şapte partide din totalul celor 14 din play-out.

Testele de coronavirus pot da o eroare de 70%. Poate că, uneori, n-au fost echilibrate echipamentele. Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite