CFR are „Planul B“: Ce se întâmplă dacă pică varianta Mutu pentru banca tehnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu, selecţioner România U21
Adrian Mutu, selecţioner România U21

Dan Petrescu e deja istorie la CFR, chiar dacă următorul meci, cel de joi cu ŢSKA Sofia (ora 22.00), din etapa a 5-a a grupelor Ligii Europa, va fi pregătit de stafful său.

Foştii secunzi, Valeriu Bordeanu şi Costin Curelea, preparatorii fizici, Bogdan Aldea şi Cristian Dragota, plus antrenorul cu portarii, Cristian Moldovan, vor fi pe bancă, joi seară, în Gruia. 

După acest meci, sunt şanse mari ca CFR să numească noul principal. Şi la cum se prezintă situaţia în acest moment, sunt doi candidaţi pe listă: Adrian Mutu şi Vasile Miriuţă.

Primul e sub contract cu Federaţia Română de Fotbal şi a calificat România U21 pentru Campionatul European de tineret de anul viitor, însă rezilierea acordului cu FRF e realizabilă. Mai ales că CFR îşi permite achitarea clauzei de reziliere, de doar 50.000 de euro, dacă Mutu îşi va da acordul de a veni la Cluj. 

Dacă însă varianta cu aducerea lui Mutu va pica, şansele cele mai mari la banca tehnică le are Vasile Miriuţă (52 de ani), liber de contract. Acesta a mai pregătit CFR în două rânduri: decembrie 2013 - noiembrie 2014 şi iunie 2016 - iunie 2017. Miriuţă a fost ultima dată la Hermannstadt, grupare de care s-a despărţit în luna iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite