CFR „tremură“: Echipa lui Şumudică şi-a aflat posibila adversară din turul III preliminar al Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

După ce s-a chinuit teribil cu Borac Banja Luka (Bosnia), formaţia din Gruia va avea, paradoxal, o partidă mai uşoară, în turul II preliminar. Apoi însă, în caz de calificare, va da de o echipă superioară din punct de vedere valoric.

Campioana României se confruntă cu o situaţie bizară, în aventura ei europeană din această stagiune. Concret, are o adversară mai accesibilă în turul II preliminar al Ligii Campionilor, comparativ cu cea întâlnită în runda inaugurală!

Pentru că, fără îndoială, Borac Banja Luka (Bosnia), de care clujenii au trecut cu chiu, cu vai, e peste Lincoln Red Imps (Gibraltar), formaţie pe care ardelenii o vor întâlni, în dublă manşă, mâine (deplasare) şi apoi, la 28 iulie (acasă).

Cel puţin pe hârtie, calificarea CFR-ului e o formalitate. Şi dacă nu vom asista la vreo supriză ruşinoasă furinzată de clujeni, ei vor avansa în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Unde vor întâlni învingătoarea „dublei“ Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys (Elveţia). Aceste două echipe se vor înfrunta la 21 şi 28 iulie.

Turul III prelimiar al Ligii Campionilor e programat pentru 3/4 august (tur), 10 august (retur). În cazul în care va ajunge aici, CFR va disputa primul meci acasă. Şi va avea garantată prezenţa în grupele Conference League, chiar dacă va părăsi preliminariile Ligii Campionilor, iar apoi va fi eliminată şi din Liga Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite