CFR, veşti excelente: Ce a aflat Dan Petrescu înaintea marelui meci din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cât de proastă e situaţia la FCSB, înaintea partidei din această seară, pe atât de bine au decurs lucrurile pentru campioana CFR Cluj.

Antrenorul Dan Petrescu a primit undă verde din partea staffului medical în privinţa celor doi jucători de bază, Ciprian Deac şi Alex Chipciu, care au lipsit, accidentaţi, în ultimele săptămâni. Amândoi sunt în lot pentru confruntarea cu campioana Suediei, Djurgarden, din această seară. 

În acest moment, după 20 de etape, Djurgarden ocupă locul 5 din 16 în prima ligă, cu 32 de puncte. Lider e Malmo cu 41 de puncte. 

Djurgarden a fost învinsă în turul I preliminar al Ligii Campionilor, 0-2 cu Ferencvaros, în Ungaria. Ea are o singură victorie în ultimele şase partide oficiale, 2-1, acasă, cu Europa (Gibraltar), în turul II preliminar al Ligii Europa.

Avem un meci foarte greu în Suedia. Cine va câştiga acest meci va fi favorită în play-off. Dan Petrescu antrenor CFR Cluj  

Liga Europa, turul III preliminar, astăzi

Djurgården (Suedia) - CFR Cluj 20.00, Digi Sport 1

FCSB - Slovan Liberec (Cehia) 20.30, Prima TV

Liga Europa, play-off, 1 octombrie

Djurgården / CFR - KuPS (Finlanda) / Sūduva (Lituania)

FCSB / Slovan - APOEL (Cipru) / Zrinjski (Bosnia)

*CFR şi FCSB vor avansa în play-off, doar dacă vor trece de turul III. Şi partidele din play-off se vor decide într-o singură manşă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite