Chipciu îl face praf pe Moţi: „Nu merită respect“. De ce fostul dinamovist l-a scos din sărite pe eroul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stoperul celor de la Ludogoreţ a fost cel mai fluierat fotbalist, marţi seara, pe „Arena Naţională“. După terminarea partidei, el a fost aspru criticat şi de omul care a adus victoria roş-albaştrilor.

Steaua a învins Ludogoreţ la capătul unui meci în care n- strălucit. În ciuda victoriei, Alex Chipciu, cel care a marcat, dar a ratat şi un penalty, a fost mai degrabă supărat la final.

„Nu ştiu dacă o să am puterea să mă uit la penalty-ul ratat. Le cer scuze colegilor că am ratat şi îmi pare rău că am luat galben şi nu voi putea să joc la Sofia. Voi merge cu ei acolo să-i susţin“, a spus mijlocaşul folosit ca atacant la Digi Sport. El s-a arătat deranjat de reacţia fanilor Stelei, după ce a ratat lovitura de la 11 metri. „Mă credeam mai iubit de fani, dar nu mai contează acum. Mi-am demonstrat că sunt un jucător foarte puternic. A fost o presiune foarte mare a publicului pe mine. Mă bucur că mi-am răscumpărat greşeala şi am marcat în finalul meciului“, a continuat Chipciu.

El l-a atacat dur pe Cosmin Moţi, fundaşul celor de la Ludogoreţ: „Lovea jucătorii când arbitrul nu se uita şi un astfel de jucător nu merită respect. Nu am cum să-l respect pe Moţi“.

Moţi ameninţă: „La Sofia va fi alt meci“

Fostul stoper al „câinilor“ a fost trist pentru rezultat, însă optimist în vederea returului de la 27 august, la Sofia. „E dureros să pierzi, dar mai avem un meci, iar calificarea nu e jucată. E un pas înainte pentru Steaua, dar ne vom juca şansa până la capăt. Mă aşteptam la o atmosferă ostilă la Bucureşti, dar ea nu m-a afectat cu nimic. A fost un meci mai nereuşit, cu toţii am jucat mai slab, dar nu trebuie să disperăm, nimic nu e pierdut, nu e nicio problemă! Cu siguranţă, va fi un alt meci la Sofia, total diferit faţă de cel de acum“, a declarat Moţi la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Steaua - Ludogoreţ 1-0: Chipciu a aruncat campioana în „iad“, dar a şi scos-o de acolo. Pierdere grea pentru retur

*Sânmărtean a explicat de ce nu el a bătut penalty-ul: ce a vorbit cu un coleg, după ce arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite