Chiricheş are Italia la picioare: Ce au scris jurnaliştii după golul său fantastic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu siguranţă, reuşita românului de vineri seară, din partida Sassuolo - Torino (3-3), va rămâne în cursă pentru golul sezonului, deşi suntem abia în etapa a 5-a din Serie A.

Vlad Chiricheş marchează extrem de rar! Până vineri seară, trecuseră 1.406 zile de la precedentul său gol. Şi, ca o ironie a sorţii, şi atunci, ca şi acum, românul punctase tot în poarta celor de la Torino. Doar că în 2016 Vlad a marcat pentru Napoli, iar acum pentru Sassuolo. Şi, încă o diferenţă: golul de acum a fost unul senzaţional!

De altfel, potrivit Digi Sport, care a preluat reacţii din presa italiană, jurnaliştii din Peninsulă au fost şi ei impresionaţi de golul lui Chiricheş, unul care a dat tonul revenirii pentru Sassuolo, într-o partidă dramatică, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Prestigioasa publicaţie „Gazzetta dello Sport“ a catalogat golul românului, scurt: „Eurogol“.

Ce a scris presa italiană?

*Sky Sports Italia: Chiricheş tocmai a reuşit o capodoperă. A reuşit o execuţie similară şi în perioadă în care juca la FCSB, împotriva lui Ajax, dar aceast şut este de neegalat. Nu i-a dat nicio şansă lui Sirigu!

*Corriere dello Sport: Chiricheş şi Caputo au făcut show în acest meci. Primul l-a învins pe portarul advers cu un şut de la 30 de metri.

VEZI GOLUL LUI CHIRICHEŞ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite