Chivorchian s-a bătut cu Daniel Stanciu, imediat după meci - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre conflictul dintre Chivorcan şi Daniel Stanciu, evoluţia Unirii Urziceni sau declaraţiile lui Porumboiu. Printre alte subiecte, Crăciunesc este părere că la Steaua - Astra arbitrajul a fost catastrofal, iar Iancu a declarat că Timişoara scrie istorie.

Chivorchian s-a bătut cu Daniel Stanciu, imediat după meci. Finalul partidei din "Ştefan cel Mare" ar fi trebuit să aducă euforia în tabăra timişorenilor. Şi aşa a fost, dar nu pentru toată lumea. Chiar la vestiare, preşedintele executiv al Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, s-a luat la bătaie cu managerul sportiv Daniel Stanciu! Conflictul a fost destul de dur, mai ales că a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a-i despărţi pe cei doi. Între oficialii lui Poli era un conflict latent, care dura de la venirea lui Stanciu la club, scrie ProSport.

Unirea merge uşor spre titlu.
Ialomiţenii s-au chinuit în faţa argeşenilor, dar au profitat de pasul greşit al Clujului şi s-au apropiat la un punct de ardeleni. Urziceniul avea nevoie de cele trei puncte pentru a rămîne în ceafa Clujului, în timp ce argeşenii doreau să se îndepărteze de zona retrogradării, scrie Gazeta Sporturilor.

Porumboiu: "Costly are fractura, nu mai merge la Mondiale".
Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune că prefera înfrîngerea în meciul cu CFR decît accidentarea lui Costly. Atacantul din Honduras a suferit o fractură şi va fi indisponibil cel puţin patru luni, ratînd astfel prezenţa la Campionatul Mondial din Africa de Sud, anunţă GSP TV.

Craciunescu: "Arbitraj catastrofal la Steaua - Astra. Era de asteptat".
Fostul arbitru international Ion Craciunescu este de parere ca "centralul" Catalin Busi a faut o serie de greseli imense la meciul dintre Steaua Bucuresti si Astra Ploiesti, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I. Ex-presedintele CCA a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca acest tanar de perspectiva a fost "stricat" de sistem, pentru ca i s-au dat prea rar meciuri in primul esalon si nu a avut timp sa evolueze.

Iancu: "Timisoara scrie istorie! CFR e cea mai slaba din TOP 3".
Oamenii lui Sabau au castigat trei puncte mari si sunt la doua puncte de liderul CFR Cluj. Ultima victorie a timisorenilor a fost acum 45 de ani. "Am suferit pe finalul meciului, dar e bine ca nu am mai patit ca in Ghencea. Important este ca scriem istorie si ca aducem spiritul acestei echipe la Timisoara. Nu am mai batut in Stefan cel Mare de 45 de ani, din anul in care m-am nascut eu. CFR nu a aratat atit de jalnic niciodata. Urziceniul depinde de jocul pe care il face, de Bilasco", a spus Iancu, citat de Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite