Chris Evert: „Halep va mai câştiga un Slam!“ Ce spune despre despărţirea Simonei de Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep impotriva lui Radwanska la Miami

Câştigătoarea a 18 titluri de Grand Slam la simplu, Chris Evert a acordat un interviu în exclusivitate pentru fanatik.ro, în care îşi exprimă convingerea că Simona Halep va mai câştiga un turneu de Mare Şlem.

"Are toate şansele. Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona e excelentă pe hard. Cred că la Australian Open are cele mai mari şanse", a spus americanca.


Fosta mare jucătoare de tenis a vorbit şi despre încetarea colaborării dintre Halep şi antrenorul australian Darren Cahill, care a vut loc în urmă cu câteva săptămâni.

"Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul lui Halep în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o pe Simona, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil. Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona", a mai spus Evert pentru Fanatik.

Chris Evert, primul lider mondial din istoria WTA, a stat 260 de săptămâni pe locul 1 în lume. Are în palmares 157 de turnee câştigate, dintre care 18 titluri de Grand Slam la simplu şi 3 la dublu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite