Christian Eriksen riscă finalul carierei. Ce spune un profesor britanic specializat în cardiologia sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Jucătorul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut conştienţa, în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Fotbalistul a fost dus la spital după mai multe minute de resuscitare, dar conştient. Fotbalistul este acum într-o stare stabilă, dar riscă să îşi sfârşească cariera după accidentul de ieri, spune Sanjay Sharma, profesor de cardiologia sportului.

Aceasta a precizat că este o veste bună că fotbalistul trăieşte după stopul cardiac suferit în timpul meciului, dar se îndoieşte că acesta ar mai putea juca vreodată.

„Vestea rea e că ar putea însemna finalul carierei lui în fotbal. Nu ştiu dacă va mai putea juca vreodată", a comentat, sceptic, Sanjay Sharma, profesor la catedra de Cardiologia Sportului din cadrul St George's University (Londra), scrie gsp.ro.

Christian Eriksen a fost resuscitat pe teren şi transportat de urgenţă la un spital afalat la aproximativ 1 km jumate de Copenhaga. El se recuperează după incidentul de sâmbătă, dar este într-o stare bună care i-a permis să vorbească cu coechipierii  săi pe Facetime. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite