Cicâldău, gol superb în Turcia, dar degeaba: Galatasaray, rezultat crunt într-un meci uriaş VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cicâldău
Alexandru Cicâldău

Cu Alexandru Cicâldău (24 de ani) şi Olimpiu Moruţan (22 de ani) în primul „11“, formaţia antrenată de Fatih Terim a jucat un derby sufocant, luni seară. Şi, chiar dacă a pornit excelent, finalul a fost dezastruos pentru „Cim-bom“.

După trei victorii consecutive în Superliga turcă, Galatasaray părea că a depăşit criza din luna septembrie, atunci când a avut un bilanţ negativ: o victorie, o remiză şi două eşecuri, în patru etape. Din păcate pentru formaţia din Istanbul, după rezultatul de luni seară, presiunea va creşte, din nou, pe echipă, mai ales din partea fanilor!

În derby-ul oraşului Istanbul, pe „Vodafone Park“, unde „vulturii“ de la Beşiktaş îşi dispută meciurile de pe teren propriu, Galatasaray a pornit ca favorită. Iar asta pentru că Beşiktaş a abordat derby-ul într-o formă groaznică: o victorie, o remiză şi patru înfrângeri, în ultimele şase meciuri oficiale, în toate competiţiile!

Iar la cum a pornit întâlnirea, Galata părea că va obţine victoria. Pentru că, în minutul 35, Cicâldău a deschis scorul pe „Vodafone Park“ cu un şut excelent. Din păcate pentru „Cim-bom“, avantajul pe tabela de marcaj a rezistat doar patru minute. Pentru că Larin a stabilit scorul la pauză, după ce a punctat, în minutul 39: 1-1.

La reulare, acelaşi atacant canadian, Cyle Christopher Larin (26 de ani), a înscris, din nou, de această dată, în minutul 64. Beşiktaş - Galatasaray s-a terminat 2-1, după ce oaspeţii au ratat un penalty prin egipteanul Mostafa Mohamed, în minutul 81.

După zece etape, Galatasaray e pe locul 8 din 20, cu 17 puncte. Lider e Trabzonspor, cu 24 de puncte. 

La Galatasaray, Moruţan a fost schimbat după 64 de minute, fiind primul fotbalist scos de pe teren de Fatih Terim, alături de un alt mijlocaş, Taylan Antalyalı. Ulterior, Cicâldău a părăsit şi el terenul, în minutul 90.

12 meciuri, 3 goluri şi 1 pasă de gol are Alexandru Cicâldău, la Galatasaray.     11 meciuri, 2 goluri şi 2 pase de gol are Olimpiu Moruţan, la Galatasaray.  

VEZI GOLUL MARCAT DE CICÂLDĂU CU BEŞIKTAŞ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite