Cine va fi viitorul selecţioner? „El trebuie să vină. Daţi-i un milion de euro! E singurul care poate revitaliza fotbalul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România în 1994
România în 1994

Înfrângerea României din meciul cu Albania şi eliminarea de la Campionatul European aruncă în aer fotbalul românesc.

Contractul lui Anghel Iordănescu va înceta şi el nu va mai continua ca selecţioner, astfel că Federaţia trebuie să găsească rapid un antrenor. Acesta ar putea fi Gică Hagi. "Prima greşeală a lui Iordănescu a fost că s-a întors la naţională. După aceea a greşit când l-a lăsat pe medicul Pompiliu Popescu să plece.Dacă cei din conducerea FRF au decis ca Popescu să plece, selecţionerul trebuia să îi confrunte. 60% este vina lui Iordănescu şi 40% este vina FRF.

Gică Hagi trebuie să vină selecţioner. Îi dai câţi bani e nevoie, un salariu ca lumea. Faci un efort, alături de politicieni, şi îi dai un salariu de un milion de euro pe an. Trebuie să vină şi să revitalizeze fotbalul românesc!

Dacă nu vrea să fie antrenor, atunci să vină preşedinte. De el a auzit lumea. Ca să fii preşedinte, trebuie să conduci un club cel puţin 4-5 ani, nu ca Burleanu", a spus Dragomir la DigiSport.

hagi foto mediafax

Citeşte şi:

România - Albania 0-1: Adio, Euro! Adio, Iordănescu! Capul în pământ şi înapoi acasă

Reacţia lui Iordănescu după înfrângerea cu Albania: „Nu e o seară neagră, nu e o eliminare ruşinoasă, am obţinut un punct! Întrebaţi-l pe Burleanu dacă rămân selecţioner”

Torje îl contrazice pe Iordănescu: Este ruşinos. Le cerem scuze suporterilor

Corespondenţă de la Lyon: Iordănescu, exploziv: „Sunteţi un om rău! N-aţi realizat nimic în viaţă“. Cui i s-a adresat

După ce a ucis speranţele românilor, Tătăruşanu îşi pune cenuşă-n cap: „Îmi asum vina pentru gol, în fotbal sunt şi momente grele. Asta ne e valoarea!”

Cifrele dezastrului care ne trimite acasă: Albanezii au alergat mai mult decât noi şi au şutat mai mult la poartă

Cine se califică, cine pleacă acasă împreună cu România şi Ucraina. Toate calculele şi scenariile posibile la Euro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite