Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi multiplu campion naţional la Triatlon, intră în echipa sportivilor Herbalife

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bălănescu, campion balcanic la triatlon şi duatlon
Ciprian Bălănescu, campion balcanic la triatlon şi duatlon

Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion absolut al României la triatlon şi duatlon, se alătură echipei de atleţi sponsorizaţi de Herbalife. Înotul, ciclismul şi alergarea, care împreună dau definiţia triatlonului, nu reprezintă doar pasiuni pentru Ciprian, ci chiar modul său de a trăi.

Herbalife va colabora cu Ciprian Bălănescu pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp o gamă completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă. Triatlonul este un sport ce presupune parcurgerea succesivă a 1,5 km înot, a 40 de km pe bicicletă şi se incheie cu o alergare pe o distanţă de 10 km.
„Triatlonul reprezintă o disciplină sportivă complexă care impune un program nutriţional echilibrat, astfel încât să poţi obţine rezultatele dorite la toate cele trei categorii - alergare, ciclism şi înot. Programul de nutriţie dezvoltat împreună cu specialiştii Herbalife va urma îndeaproape nevoile specifice acestor activităţi sportive şi va fi parte integrantă a programului de pregatire pentru concursurile internaţionale care mă vor ajuta să acumulez cât mai multe puncte în clasamentul mondial, astfel încât să mai fac încă un pas în drumul meu spre Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru viitor îmi doresc nu doar să obţin cât mai multe performanţe naţionale şi internaţionale ci şi să ajut la promovarea triatlonului în România, îndeosebi în rândul copiilor şi tinerilor”, declară Ciprian Bălănescu.

Herbalife susţine la nivel mondial peste 100 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive.
„La numai o lună de la anunţarea parteneriatului dintre Herbalife şi Anca Bucur, suntem încântaţi să avem un alt sportiv profesionist român care se alătură echipei de atleţi sponsorizaţi de Herbalife la nivel internaţional. Suntem mândri să îl sprijinim pe Ciprian Bălănescu în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriţie de înaltă performanţă, special creat pentru nevoile unui triatlonist profesionist. Pentru aceşti atleţi, nutriţia sportivă complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să fie parte a succesului lor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife Romania şi Moldova.

Ciprian Bălănescu s-a născut în anul 1985 în Făget, judeţul Timiş, într-o familie cu şase fraţi. De mic copil i-a plăcut să se joace în natură, să alerge şi să meargă pe bicicletă. La vârsta de 14 ani a avut prima întâlnire cu atletismul însă triatlonul a fost experienţa care i-a marcat viaţa. Triatlonul l-a învăţat să ceară mai mult de la viaţă şi să îşi urmeze visele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite