FOTO Ciprian Marica, aşa cum nu l-aţi mai văzut!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşteanul Ciprian Marica, „pitic“ la Dinamo FOTO ciprianmarica.com
Bucureşteanul Ciprian Marica, „pitic“ la Dinamo FOTO ciprianmarica.com

L-am căutat pe Ciprian Marica, a cărui echipă, Getafe, dă piept în această seară cu puternica Barcelona, din două motive. Mai întâi, ca să aflu direct de la sursă ce sentimente îl încearcă pe un fotbalist înainte de a păşi pe un stadion legendar, Camp Nou, unde îl va avea ca adversar pe Leo Messi, bun de joc după două luni.

Dar şi pentru a-i cere internaţionalului român permisiunea de a publica fotografiile inedite pe care le-a postat pe site-ul său proaspăt lansat.

Cu promptitudine, „nouarul“ în jurul căruia poate începe reconstrucţia unei naţionale învinse, dar nu doborâte, a răspuns favorabil ambelor solicitări. Prefaţând partida Barcelona-Getafe din această seară, contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Regelui, atacantul cunoscut în Spania drept Ciprian a răspuns cu un optimism robust, în timp ce tasta la gadgetul său, aşezat comod într-o încăpere a luxosului Hotel NH Constanza: „Aştept o revanşă!“.

ciprian marica copil2

Aluzie, fireşte, la cea mai recentă întâlnire Barca-Getafe, soldată cu scântei, o victorie la scor pentru catalani şi echimoze pentru român. „În primul sfert de oră pe Coliseum Alfonso Perez (n. red. – arena echipei Getafe), am văzut că se poate. Cu o organizare mai bună defensivă şi cu o zi excelentă pe care s-o prindă mai mulţi jucători, putem înfrunta Barcelona lui Messi. Ne dorim să păstrăm şanse reale la meciul retur de acasă“, a mărturisit Marica. „Şi ce simte, Ciprian, un jucător înaintea unui meci pe stadionul Barcelonei?“, a vrut să afle reporterul. „Este un vis să joci pe Camp Nou, acolo unde au făcut istorie atâţia şi atâţia jucători de valoare, de la Cruyff şi Maradona până la Rivaldo şi Ronaldinho, iar acum, Messi şi Iniesta. Sunt mândru şi onorat!“, a precizat atacantul.

ciprian marica copil2

Înainte de a-i mulţumi pentru fotografiile în care îl puteţi vedea, în premieră, pe bucureşteanul din Maica Domnului ca „pitic“ la Dinamo sau cu colac şi căţel, la plajă, am vrut să mai ştiu ce şi-a propus să facă în 2014. „Acum, când îţi scriu, am o foame de tot! Am intrat în anul nou cu o dorinţă imensă de a reuşi, vreau să îmi ajut visele să devină realitate. Din experienţele de până acum, am învăţat şi mi-am propus să am mai multă încredere şi mai mult curaj, chiar tupeu!“, a încheiat Ciprian. L-am salutat şi era cât pe ce să îi spun clişeul acela cu „Şi ei sunt tot 11“. Numai că atunci când joci cu Barcelona, ca un făcut, „roş-albaştrii“ par tot timpul mai mulţi.

Iată şi formaţiile probabile pentru întâlnirea de azi: Barcelona (4-3-3): Pinto; Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Roberto, Song; Sánchez, Neymar, Tello. Getafe (4-2-3-1): Moya; Alvaro, Rafa, Alexis, Escudero; Borja, Mosquera; Leon, Sarabia, Gavilan; Ciprian.

Articol publicat şi pe blogul personal.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite