Ciprian Marica s-a accidentat şi a plecat de urgenţă în Germania. Ratează primul meci al lui Konyaspor, pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica nu va putea juca în meciul formaţiei sale, Konyaspor, care va evolua în această seară pentru prima dată pe teren propriu în acest sezon.

Konyaspor a pierdut în prima etapă, scor 1-2, şi speră să reuşească prima victorie contra celor de la Balikesirspor. Turcii nu pot conta însă pe serviciile lui Ciprian Marica, care s-a accidentat. "Din păcate, am o veste proastă pentru voi toţi cei care mă susţineţi mereu. Mi-am dorit enorm să debutez în faţa fanilor pe noul stadion, Doamne, cît am aşteptat acest moment! Soarta mi-a fost potrivnică, însă... În loc să fiu pe teren, să aduc bucurie în inimile fanilor, am ajuns în Germania, la Herne. Am venit de urgenţă, pentru că la antrenamentul de miercuri am suferit o lovitură la genunchiul drept şi echipa medicală a decis să fac aici investigaţii mai amănuntiţe. Sper să fie totul bine şi să revin la voi cu veşti bune. Go Eagles!", a scris Marica pe contul său de facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite