Sport

articolul anterior articolul urmator

„Cireşarii“: Fotbaliştii de la FC Botoşani au călătorit spre Bucureşti în cuşete de şase locuri, după care şi-au continuat drumul spre Severin în autocar

0
20 Apr 2017 17:48:00
Autor: Adrian Epure
FC Botoşani a venit cu trenul până la Bucureşti
FC Botoşani a venit cu trenul până la Bucureşti

Deplasarea echipei FC Botoşani pentru meciul de vineri cu Pandurii, de la Turnu Severin, a fost o adevărată aventură. Elevii lui Leo Grozavu s-au deplasat cu trenul până la Bucureşti, în vagonul-cuşetă, iar din Capitală şi-au continuat drumul cu autocarul.

“Nu am fost de vreo 30 de ani cu cuşeta! Îmi aduc aminte de perioada când eram elev, când făceam multe deplasări cu trenul”, spunea, amuzat, antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, la coborârea din trenul care i-a transportat pe fotbalişti la Bucureşti. 

Conducerea grupării moldave a decis că deplasarea la Turnu Severin pentru meciul de vineri cu Pandurii Târgu-Jiu, din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I să se facă din două bucăţi: cu trenul de la Suceava până la Bucureşti şi de acolo cu autocarul până la Drobeta.

“E mai mult decât normală deplasarea cu trenul, vă rog să verificaţi. Cel mai bun drum pe care l-am putut găsi către Drobeta a fost cu o cuşetă modernizată de şase locuri până la Bucureşti, un drum de şapte ore, şi de acolo autocar până la Severin. Dacă ştiam ca în Germania, cu un an înainte, ziua şi ora la care jucăm, făceam rezervare la avion. Am mers şi eu la cuşetă, care e problema? Merg la cuşetă ingineri, doctori, profesori, nu e nicio ruşine”, a explicat finanţatorul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările