Familia Djokovici, în ofsaid: Întrebarea care i-a făcut să fugă din faţa ziariştilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familie

Novak a câştigat procesul ultramediatizat de la Melbourne, însă culpa sa morală rămâne. Mai ales că apar tot mai multe semnale că a a comis un gest iresponsabil.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) s-a şi antrenat, luni, la Melbourne, după cum „Adevărul“ a arătat aici, chiar dacă, în acest moment, pericolul expulzării n-a trecut, în totalitate pentru liderul mondial.

Presa australiană a explicat aici de ce Nole poate fi trimis înapoi, în Serbia, în următoarele zile.

Dincolo de această poveste legată de viza campionului sârb, el are şi o altă problemă destul de serioasă. După cum „Adevărul“ a explicat aici, Djokovici poate fi considerat un răspânditor de virus, dacă nu va oferi nişte explicaţii clare pentru ceea ce s-a întâmplat, în perioada 16-18 decembrie.

Cert e că, deocamdată, nici familia sa n-a fost în stare să lămurească această situaţie. În timpul conferinţei pe care clanul Djokovici a susţinut-o, astăzi, în Serbia, fratele lui Nole, Djordje, a fost nevoit să încheie discuţia şi, practic, să fugă din faţa jurnaliştilor, în momentul în care un reporter l-a întrebat cum de Novak a participat în diferite acţiuni publice, în perioada în care, teoretic, era bolnav de COVID-19.

Iată cum s-a încheiat conferinţa, brusc, după această întrebare:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite