CM 2014. VIDEO Grecia vs. Coasta de Fildeş: 2-1. Elenii s-au calificat după un gol marcat din penalty, în ultimul minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elenii au schimbat finalul partidei după un gol marcat din penalty FOTO Reuters
Elenii au schimbat finalul partidei după un gol marcat din penalty FOTO Reuters

Selecţionata Greciei a învins marţi seară echipa Coastei de Fildeş, cu scorul de 2-1, cel de-al doilea gol al elenilor fiind marcat în urma unui penalty, în prelungiri. Astfel, Grecia se califică în optimile de finală ale Campionatului Mondial de la Brazilia.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care ambele echipe au evoluat mai mult în centrul terenului, fără a iniţia lovituri directe spre poartă. După câteva faulturi, unele dintre ele chiar destul de dure, Grecia reuşeşte să schimbe tabela în ultimele minute din prima repriză. Astfel, după un şut de la marginea careului, Samaris înscrie primul gol pentru reprezentativa Greciei, în minutul 42.

Cea de-a doua repriză debutează cu o serie de ocazii importante atât pentru eleni, cât şi pentru echipa Coastei de Fildeş. Christodoulopoulos are o intervenţie bună şi şutează puternic, însă mingea este deviată de un jucător ivorian. Mai târziu, şi Salpingidis trimite pe spaţiul porţii, dar Boubacar Barry respinge imediat.

Vezi aici rezumatul video al partidei Grecia - Coasta de Fildeş

Următoarea schimbare de scor vine în minutul 74, atunci când ivorienii înscriu golul egalizator cu ajutorul lui Bony. Însă, cu toate acestea, în ultimele două minute de joc, grecii obţin un penalty. Samaras cade în careu după o atingere uşoară cu un jucător ivorian. Arbitrul arată punctul de la 11 metri, iar elenii schimbă finalul meciului, marcând cel de-al doilea gol, tot prin Samaras.

În optimile de finală, Columbia va întâlni Uruguay (sâmbătă, de la ora 23.00, la Rio de Janeiro), iar Grecia va juca împotriva Costa Ricăi (duminică, de la ora 23.00, la Recife).


Echipele de start:

Grecia: Karnezis - Torosidis, Manolas, Sokratis, Holebas - Maniatis, Christodoulopoulos, Kone - Karagounis, Samaras, Salpingidis.

Coasta de Fildeş: Boubacar Barry - Aurier, Kolo Toure, Bamba, Boka - Serey Die, Yaya Toure, Tiote - Gervinho, Drogba, Kalou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite