Sport

articolul anterior articolul urmator

Comentator Pro TV, pus la zid: „Nu mai există nicăieri în lume o astfel de situaţie jenantă“

11
17 Oct 2019 06:49:48
Autor: Vincentiu Mihaiu
Mocanu - Drăghici
Mocanu - Drăghici

Acum câteva luni, unul dintre foştii angajaţi ai postului s-a dus la Federaţia Română de Fotbal în baza unui contract pe termen limitat care, între timp, a expirat.

Partida România – Norvegia a fost comentată, marţi seară, de cuplul Costi Mocanu – Felix Drăghici. Iar asta în condiţiile în care nici unul dintre ei nu mai lucrează la Pro TV!
 
Această situaţie bizară a fost criticată de directorul „Gazetei Sporturilor“, Ovidiu Ioaniţoaia, printr-un editorial publicat la o zi după meci.
 
„Surprinzător, în minutul 78, la 1-0 pentru România, Contra a decis să-l schimbe pe „american” (n.r. – Alex Mitriţă) şi l-a înlocuit cu Nistor. Greu de înţeles, dacă nu imposibil, mişcarea, deoarece Alex trăgea după el întreaga formaţie. Îi oferea exemplu, ritm şi curaj. Scoţându-l pe Mitriţă, selecţionerul le-a făcut pe plac, involuntar, comentatorilor Pro TV, care constataseră ei, pe ce criteriu?!, că Mitriţă a alergat destul şi e epuizat! Pregătiţi şi simpatici cei doi, Mocanu şi Drăghici, doar că unul dintre ei e legat contractual de FRF şi, ca atare, obligat să-i lustruiască imaginea. S-o laude, s-o tămâieze. Nu mai există nicăieri în lume situaţia jenantă ca meciurile reprezentativei să fie comentate de cineva care ia bani, fie şi indirect, prin firmă, de la federaţia ce patronează echipa respectivă!“, a scris Ioaniţoaia. 

UPDATE - Costi Mocanu, cel vizat de editorialul publicat de Ovidiu Ioaniţoaia, a ţinut să precizeze că, în ciuda celor scrie de directorul Gazetei Sporturilor, el nu mai lucrează la Federaţia Română de Fotbal: „Eu nu am plecat de la Pro TV la FRF. Am plecat de la Pro TV. Punct. Am semnat un contract, limitat în timp, cu FRF. Acest contract a expirat acum 2 luni şi am decis sa nu îl prelungesc“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

sebastian hanes
17.10.2019, 07:07:36

Costi "Motanu" habar n-are de fotbal, iar stlilul lui de a comenta este mai prost chiar si decat cel al lui Ilie Dobre...Du-te Dicaaaa...

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
17.10.2019, 08:24:16

Comentariu considerat abuziv.

Giorgione
17.10.2019, 08:44:55

Nu sunt microbist dar s-a vazut de la o posta ca Mitrita era epuizat.

+2 (2 voturi)
Ciprian Ch
17.10.2019, 09:04:54

Cei mai slabi comentatori din istorie!!!

+1 (1 vot)
Dem Cristi
17.10.2019, 09:06:39

sa-i vedem la urmatorul meci ce o să mai perie când se vor duce dracului toate șansele de calificare ale României. Niciunul din cei doi mari comentatori nu a comentat faza golului din min 92 când dintre 4 români (unul era la mai puțin de 1m în lateral), nederanjat, neincomodat în vreun fel norvegianul a centrat perfect în capul colegului. Era mai bine pe mute la ProTVHD și să ascultam sonor la Radio R. Actualități

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările