Sport

articolul anterior articolul urmator

Comitetul Internaţional Olimpic a vorbit iar cu Shuai Peng

4
2 Dec 2021 15:11:10
Autor: Nicolae Ion
Shuai Peng
Shuai Peng

CIO a vorbit din nou cu Shuai Peng pentru a încerca să vadă dacă tenismana este sau nu în siguranţă. La prima vedere, răspunsul ar fi pozitiv.

„Împărtăşim aceeaşi preocupare pe care o are lumea şi numeroase organizaţii în legătură cu siguranţa lui Shuai Peng. Din acest motiv, o echipă a CIO a avut un nou apel video cu ea”, a precizat forul olimpic. „I-am oferit o largă susţinere şi vom rămâne în contact cu ea, ajungând la un acord pentru o întâlnire personală în ianuarie”, se mai arată în comunicat, care menţionează că sportiva "pare să fie bine având în vedere situaţia în care se află”.
Acest nou apel survine după o videoconferinţă desfăşurată în data de 21 noiembrie, la care au participat preşedintele CIO, Thomas Bach, jucătoarea chineză, preşedinta Comisiei sportivilor din cadrul CIO, Emma Terho, şi Li Lingwei, membră a CIO.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

robert trevor
2.12.2021, 15:31:08

din pacate singurele actiuni de disciplinare a chinezilor sunt initiate de organizatii sportive. marile corporatii si lacheii lor politicieni se fac ca nu vad. au alte probleme mai stresante cum ar fi cu ce sa ne imbracam cand vizitam si cu ce sa hranim porcii in ograda , cum sa il redenumim pe mos craciun si sa numim o lesbiana nobinara si sa ne adresam nu cu ea ci cu ei de parca sunt mai multi.

-7 (11 voturi)
adrian hora
2.12.2021, 16:39:59

inca nu pot. prea multe corporatii sunt dependente de china. o sa dureze mai bine de zece ani pana se vor putea rupe.

Adrian Foangӑ
2.12.2021, 16:56:48

Gata, ati vorbit cu ea de mai multe ori. Reveniti-va. Nu ii vor face nimic acum, mai lasa ei sa treaca niste luni...

-9 (9 voturi)
Cneazul
2.12.2021, 18:47:07

Tot nu pricep. Au vorbit cu ea, zic ca doar pare in regula, dar de ce nu trimit pe cineva in China sa vada pe viu ? Asa mentin suspansul artificial si unii si altii.

-9 (9 voturi)
Modifică Setările