Concordia i-a găsit înlocuitor lui Ionuţ Chirilă. Şumudică vine să salveze Chiajna de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

La doar o zi după ce l-au dat afară pe Ionuţ Chirilă, oficialii Chiajnei au găsit repede un nou tehnician în persoana lui Marius Şumudică, ultima dată antrenor la Al Shaab, în Emiratele Arabe Unite.

Succesorul lui Ionuţ Chirilă va fi Marius Şumudică, antrenor fără angajament după demiterea de la formaţia Al Shaab din Emiratele Arabe Unite. Site-ul oficial al grupării ilfovene a anunţat în această dimineaţă numirea fostului tehnician al Rapidului lpe banca tehnică a Chiajnei.

„Guralivul“ Ionuţ Chirilă a fost dat afară de la Concordia Chiajna

"Începînd cu data de 13 martie 2014, Marius Şumudică a preluat banca tehnică a Concordiei Chiajna. Şumudică a semnat azi contractul prin care va deveni noul antrenor al formaţiei noastre. Familia Concordia Chiajna îi urează bun venit la formaţia noastră şi mult succes pe banca 'galben-verzilor'" , scrie site-ul oficial al Concordiei.

Înainte de a ajunge la Chiajna, Şumudică a antrenat timp de un an în Emiratele Arabe Unite, din decembrie 2012, până în decembrie 2013. În cariera sa de antrenor, Şumi a mai pregătit formaţiile Universitatea Cluj, FC Vaslui, FC Braşov, Astra Giurgiu, Kavala din Grecia, Rapid şi Gloria Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite