Consiliul Judeţean Constanţa îl ajută pe Denis Paşcovici cu 19.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drama a început în 2006, când medicii i-au comunicat lui Cosmin Paşcovici, fostului jucător al celor de la Farul, UTA sau Dinamo, şi soţiei sale, Ionela, că fiul lor în vârstă de doar doi ani are o tumoare la creier.

De atunci, micuţul Denis a început o luptă continuuă cu boala, a suportat 12 intervenţii chirurgicale şi, într-un, final a învins. Totuşi n-a putut scăpa de urmări, 80% din creier fiindu-i ars după tratamente! Recuperarea decurge greu, medicaţia costă 4.000 de lei lunar, iar o dată la şase luni trebuie să efectueze un control de specialitate la Institutul Gustave Roussy din Franţa, factura pentru o singură vizită aici fiind în jur de 5.000 de euro.

Acum, Consiliul Judeţean Constanţa sare în ajutorul lui Denis, prin intermediul lui Nicuşor Daniel Constantinescu.

„În decembrie, Denis a făcut enterocolită, iar în următoarele zile a suferit tulburări de echilibru. Am fost la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde medicul radiolog şi un neurochirurg au efectuat un examen tomografic şi au pus diagnosticul de recidivă tumorală şi hemoragie cerebrală (56 UH sânge). Asta însemna un nou tratament în Franţa, plus alte intervenţii chirurgicale, şi atunci am cerut ajutor social.

La data de 24 decembrie a avut loc o adunare generală iar domnul Nicuşor Daniel Constantinescu, susţinătorul proiectului, şi ceilalţi consilieri au aprobat dosarul lui Denis, iar ajutorul va fi de 19.000 de euro, bani pentru intervenţi şi controale de specialitate. Totuşi, nu a fost recidivă, ci doar o interpretare greşită a examenului tomografic.

Consiliul Judeţean ajută anual mai mulţi bolnavi, cu diferite cazuri, şi vreau să-i mulţumesc domnului Nicuşor Daniel Constantinescu pentru ajutor şi tuturor consilierilor care ne-au susţinut”, a explicat Ionela Paşcovici, mama micuţului Denis.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite