Continuă grevele la Rapid: Au ieşit fanii dar au intrat jucătorii şi antrenorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a fost trimisă în liga secundă, iar acest lucru a năruit toate speranţele giuleştenilor de a reuşi redresarea echipei.

După ce un grup de fani ai Rapidului a stat în greva foamei timp de opt zile, acum a venit rândul fotbaliştilor să protesteze. Ei nu s-au antrenat în această dimineaţă, din cauza faptului că nu şi-au mai primit banii din luna aprilie. Jucătorii sunt nemulţumiţi de felul în care gestionează noii patroni situaţia la Rapid şi de aceea au decis să apeleze la această formă de protest.Tibi Bălan, Alexandru Păcurar, Alexandru Grigoraş, Emil Dică, Ciprian Tănasă, Adrian Pătulea, Ionuţ Tătaru, Daniel Martac, Raul Costin şi Daniel Lung au plecat deja de la echipă, iar Ciolacu, Alex Coman şi Grigorie şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi. 

În plus, între veteranul Daniel Pancu şi unul dintre noii acţionari, Nicolae Cristescu, a apărut o stare de tensiune, după mai multe declaraţii ale fotbalistului, care prevesteşte falimentul clubului. "De ce se apucă el să discute de faliment? Şi nu e prima dată când vorbeşte mai mult decât e cazul. După decizia TAS noi eram distruşi, iar el spunea că s-a făcut dreptate. În acel moment am făcut eforturi să îl înţeleg, că se referea la faptul că Rapidul nu are nevoia de mila nimănui, dar văd că el continuă să facă declaraţii pe subiecte pe care nu le stăpâneşte şi eu nu accept aşa ceva.Noi facem eforturi majore să redresăm clubul, aşa că Pancu să îşi vadă de treburile lui", a spus cel poreclit Birlic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite