articolul anterior articolul urmator

Contra: Poate autorităţile din România, politicienii vor încerca să găsească resurse pentru a dezvolta mai mult infrastructura sportului

3
25 Jun 2019 02:08:31
Autor: News.ro
FOTO Inquam Photos / Mircea Rosca
FOTO Inquam Photos / Mircea Rosca

3 Comentarii

Ciprian Ch
25.06.2019, 08:32:00

Nu-i intereseaza nimic!!! Acum in schimb au apa la moara sa zica : daca vreti - faceti! Hagi cum a facut?! Nu mai sunt centre de juniori de nici un fel. Nici la fotbal, nici la handbal, la inot, nimic. De gimnastica ce sa mai zic? Inainte tremura tot globul la campionatele de gimnastica. Acuma... facem act de prezenta. Cosmine, uitate si tu la ce viata sportiva duc majoritatea parlamentarilor de la noi. Cati merg pe bicicleta? Cati participa la o "miuta" cu prietenii? Cati alearga? Toti sunt pe ciolan, ceafa, porc, porc, bauturi fine ( desigur ca nu ar refuza nicio galeata de zaibar), iara porc, porc. Masini de serviciu, coloana oficiala, basca daca se poate elicopter fratica ca noi e politicieni. Astia sa faca ceva pentru SPORT in Romania?! NICIODATA!!!!

Cel Mare Scarambeu
25.06.2019, 09:27:57

Ciprian,ce zici de o echipa de fotbal a Parlamentului Romaniei formata din Veorica Dancila,Olguta Vasilescu,Renate Weber,Maria Grapini,Norica Nicolai,etc.???

Ciprian Ch
25.06.2019, 11:10:09

Cel Mare Scarambeu : ar fi ......de Cascadorii Rasului!!! Din pacate, asa cum sunt in Politica , asa sunt si in activitatea sportiva, si probabil si in viata de zi cu zi. E trist. Ne-am batut joc de toate valorile, de toti oamenii care au facut ceva. Care au avut rezultate. Pe langa un sir de "lipsuri" care li s-au adus, cea ma tare mi se pare : ca nu are sustinere politica...mama ei de politica.