Becali, contre cu ministrul Dîncu: „Eu îl credeam băiat deştept“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Vasile Dîncu a intervenit în războiul CSA Steaua – FCSB, luând apărarea, normal, echipei ministerului. Gigi Becali a sărit ca ars

"FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naţionale, ci să încerce să facă o cerere la minister, care ar fi însemnat o hotărâre de guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în şedinţa de guvern”, a explicat pentru Euronews, Dîncu.

„Tată, eu îl credeam băiat deştept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern greşeşte rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitaţie-închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo. Ei nu trebuie să facă nicio licitaţie pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum ştiu ei mai bine. Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut? O să trimit hârtie la Parlament”, a reacţionat, pentru Prosport, Gigi Becali.

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dâncu, a vorbit şi despre CSA Steaua, care, spune el, nu merita sportiv să promoveze în Liga I. "Steaua, echipa MAPN, nu poate promova şi sunt două motive importante. În primul rând, în momentul ăsta nu avem o echipă de promovat, drept pentru care s-a clasat pe locul patru. În acest moment, să fim serioşi, bugetul echipei şi performanţa echipei nu-i permite să fie o echipă de top în Liga 1. A părut să nu conteze faptul că la baraj a câştigat dreptul de a promova. Conform legii, în România, echipele departamentale nu pot să joace în liga profesionistă. Este anormal acest lucru şi nu mi se pare normal să nu aibă şansa de a promova, pentru că nu poţi să participi la un campionat în care nu ai dreptul să câştigi. Am discutat cu echipa. Evident că pentru anul viitor ne pregătim pentru o echipă care să se lupte pentru intrarea în Liga 1. Dreptul l-ar putea avea în două feluri. Schimbăm legea, ceea ce nu cred că este cazul. Cred că cea mai bună şansă pentru ei ar fi organizarea echipei Steaua după modelul Dinamo Bucureşti. Cred că aceasta este calea cea mai bună. Vom face aceste modificări foarte repede. Echipa trebuie schimbată mult, trebuie aduşi oameni noi, trebuie să devină o echipă profesionistă”, a declarat ministrul, potrivit euronews.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite