Control antidoping după FC Botoşani - FCSB 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gsp.ro
FOTO gsp.ro

FC Botoşani şi FCSB au remizat, scor 0-0, în debutul campionatului. La final, cele două formaţii au fost supuse controlului antidoping, informează gsp.ro.

"Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicaţii. Dar nu închidem ochii şi nu protejăm pe nimeni!  După acel incident (n.r. - cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoşani), am primit anumite informaţii. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol.  

Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoşani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, la Telekom Sport.

Botoşani l-a dat afară pe Maecky Ngombo: „A venit cu râşniţa, fumează ţigări din Olanda”

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a anunţat despărţirea de atacantul belgian Maecky Ngombo (26 de ani).  

Maecky Ngombo a fost transferat de FC Botoşani în această vară. La plecarea în primul cantonament alături de formaţia pregătită de Marius Croitoru, atacantul belgian a atras atenţia autorităţilor. În bagajul lui de mână a fost descoperit un grinder metalic.

Valeriu Iftime nu a putut trece peste acest lucru şi a anunţat despărţirea de atacantul belgian. Acesta nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite