Cornel Dinu, discurs dur la adresa lui Dinamo: „O zdreanţă de echipă! Când cârpeşti într-un loc, se rupe într-altul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu

Vineri seara, în primul meci din etapa a 12-a a Ligii 1 la fotbal, echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Gaz Metan, scor 2-1, rezultat care o afundă şi mai mult în subsolul clasamentului.

Criza de la Dinamo pare fără ieşire, iar venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a câinilor nu a adus şi revirimentul aşteptat de suporteri. Gruparea din Stefan ce Mare a înregistrat la Mediaş al optulea eşec în ultimele 9 meciuri de campionat şi rămâne pe penultimul loc în clasament, cu doar 7 puncte după 12 etape. 

Fosta legendă a clubului, Cornel Dinu a comentat în termeni duri situaţia de la echipă şi crede că nu se justifică venirea unor jucători în ultima perioadă. 

„E foarte greu pentru Dinamo… doar învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrenţe de echipă, care, în momentul când cârpeşti într-un loc, se rupe într-altul.

Se vede că nu se justifică aducerea unor jucători în ultima perioadă, deşi este evident că este greu să găseşti în situaţia actuală jucători de calitate, competitivi. Se poate face un proces de intenţie ca randament de joc fotbaliştilor de la care se aşteaptă mai mult, Gabi Torje, Deian Sorescu şi chiar acest Mirko Ivanovski, dar în momentul în care nu ai mijlocaşi care să-i servească, sigur că şi randamentul acestora are de suferit", a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, scor 2-1, echipa Dinamo, în etapa a 12-a a Ligi I. Pentru gazde a marcat Deaconu '36, 38, iar pentru Dinamo a înscris Ivanovski '84.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite