Cornel Dinu l-a lăsat fără replică pe Ionuţ Chirilă: "N-are nici măcar valoarea virgulelor din textele tatălui său"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu FOTO Cosmin Iftode
Cornel Dinu FOTO Cosmin Iftode

Meciul dintre Dinamo şi Chiajna a continuat la câteva zile după încheierea partidei propriu-zise cu duelul verbal dintre Cornel DInu şi Ionuţ Chirilă.

Antrenorul Chiajnei a declanşat disputa, afirmând că Dinamo a câştigat cu ajutorul arbitrului şi că nu s-ar întoarce niciodată în Ştefan cel Mare. Ionuţ Chirilă a mai afirmat că a fost dorit de "câini" în trecut: 

Ionuţ Chirilă a afirmat: "Nu vreau să dau în oameni căzuţi şi în oameni învinşi, dar în 2011 m-a chemat Dragoş Săvulescu, mi-a spus să mă urc în primul avion, pentru că el şi cu Borcea au zis că nu mai investesc niciun ban la Dinamo  dacă nu sunt numit eu ca să fac reconstrucţie. Mi-au spus că nu mai au bani şi că au nevoie de cineva care ştie să construiască. Şi eram cu avocaţii la zece seara, în biroul lui Nicolae Badea, cu Dragoş Săvulescu, cu contractul semnat.

Vreţi să vă aduc contractul? Şi s-a dus Dinu şi a plâns trei ore în genunchi la Nicoale Badea ca să nu fiu pus la Dinamo, din ura pe care o are faţă de mine. El şi cu doi prieteni ai lui m-au blocat la Dinamo. Întrebaţi-l pe Borcea! Nu eu m-am autopropus la Dinamo. Nu vreau să mai aud de Dinamo vreodată. Dacă are onoare, Dinu ar trebui să plece de la Dinamo! Dacă stă pentru acele 45 de milioane pe care le câştigă, îi dau eu banii ăştia ca să plece.

Replica lui Dinu (ProSport): "Din câte ştiu, domnii Badea şi Borcea îl consideră un măscărici. E adevărat că aveau pregătit ceva pentru el, îl vedeau mai repede cu un rol sub cupola circului, fără vorbe, doar cu scălămbăieli prin care să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su. Chiar dacă ar fi avut loc pe această scenă, ea nu putea fi decât spre binele lui Dinamo, iar pentru asta accept orice, chiar şi această imagine paranoică la care a apelat. Ca orice pantofar, ca orice comercializant de pantofi, şi ăia falşi, poate are de unde. Îmi aduc aminte cum i-a vândut lui Borcea o pereche cu 1400 de euro, aceeaşi pereche pe care eu îi aveam în picioare cu 400, de la Paciotti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite