Sport

articolul anterior articolul urmator

Corneliu Vadim Tudor, despre Ion Ţiriac: „E un ticălos! Cum a făcut el averea? Prin muncă cinstită?“

2
11 Apr 2013 18:57:53
Autor: Andrei Militaru
Corneliu Vadim Tudor spune despre Ion Ţiriac că a făcut ilegal avere
Corneliu Vadim Tudor spune despre Ion Ţiriac că a făcut ilegal avere

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri Ion Ţiriac, despre care a spus că este unul dintre marii perdanţi ai crizei financiare prin care trece Cipru.

Corneliu Vadim Tudor a susţinut că Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a făcut avere nu prin muncă cinstită, ci prin metode ilicite. Mai mult decât atât, Vadim este convins că omul de afaceri a avut mult de pierdut de pe urma falimentului Ciprului.

„Să ştiţi că Dumnezeu îi lasă pe unii ticăloşi în viaţă tot ca un exemplu. Nu ştiu dacă vă puteţi chinui în halul în care se chinuie el. Ţiriac a pierdut câteva zeci de milioane de euro din cauza falimentului din Cipru. E cel mai mare perdant. Sută la sută e aşa! Cum a făcut el miliardele astea? Prin muncă cinstită? Dar noi nu muncim? Presa germană scria în 1990 că are o avere de 12 milioane de mărci germane. Cum a ajuns, mă frate, din 12 milioane de mărci la două miliarde de euro? A împuşcat ponturi, a stors toate guvernele!?”, a precizat Vadim Tudor la Antena 2.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

unU
11.04.2013, 20:05:51

Este evident ca Tiriac a facut avere prin influenta politica, prin monopol obtinut politic, si printr-o conduita a preturilor nepermis de agresiva, in lipsa unei potente concurente. La Tiriac, totul e scump, asta stie oricine.

Dan Paval
20.04.2013, 20:52:52

...paranoia noastra nationala - fara frontiere - cred ca ar putea sa-l faca infractor si pe Bill Gates! Oricine are bani mai multi decit WC Tudor trebuie sa fie neaparat HOT! Numai el este cel mai cinstit! "Sarac dar cinstit!"...parca Ilici KGB ne intoxica cu aceasta sintagma...