Coronavirus, explicat: „Vor să reducă populaţia planetei!“. Un britanic şi-a expus teoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru mulţi e de neînţeles cum în 2020 omenirea a fost luată prin surprindere de o boală apărută în China şi care s-a răspândit peste tot în doar câteva luni.

Coronavirus a creat o situaţie fără precedent în istoria recentă a omenirii. Şi deja există mai multe întrebări fără răspunsuri legate de modul în care a fost posibil ca boala COVID-19 să ajungă pe toată planeta, iar măsurile de prevenţie să fie luate abia după ce era prea târziu.

În plus, unii pun la îndoială inclusiv gradul de periculozitate al virusului. Potrivit datelor oficiale, 80% dintre cei care iau acest virus n-au nevoie de spitalizare. 

Tocmai de aceea, în aceste zile, teorii ale conspiraţiei sunt în floare. Iar boxerul britanic, Amir Khan (33 de ani), e printre cei care insistă că în spatele coronavirusului sunt nişte interese ascunse.

Ce a spus Amir Khan în Daily Mail?

*Nu cred că vine din China acest coronavirus. Cred că e făcut de oameni şi răspândit cu un scop. 

*E posibil ca prin această boală să se urmărească o reducere a populaţiei planetei. Mai ales când spun că, în primul rând, sunt în pericol vârstnicii.

*Un alt motiv ar putea fi legat de tehnologia 5G. Vor să ne ţină în case, cât timp ridică aceste turnuri de 5G şi cât timp testează tehnologia. 

CITEŞTE ŞI:

Boloni, discurs tăios: „Democraţia devenise anarhie! Pe viitor, nu vom mai spune mi se rupe!“

Pandemie fără isterie: Cum se derulează viaţa oamenilor în Cehia. „Străzile sunt pline“

Coronavirus nu înseamnă sfârşitul lumii: Povestea românului care refuză spitalizarea. „De ce să merg?“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite