Coronavirus, lăsat în ofsaid: Cele patru ţări din lume în care se joacă fotbal în acest moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandemia a oprit cam orice fel de activitate sportivă la nivel planetar, însă sunt şi locuri în care meciurile merg înainte, conform programării.

De la începutul răspândirii coronavirusului, au apărut multe ştiri despre situaţia din Belarus, cam singura ţară europeană care sfidează pandemia. 

Aici, preşedintele Alexsander Lukaşenko a avut un mesaj clar pentru cetăţenii ţării: „E mai bine să mori în picioare, decât să trăieşti în genunchi. Lui Covid-19 nu-i plac temperaturile ridicate şi moare la +60 C, aşa cum m-au informat experţii. Când ieşiţi din saună, nu trebuie doar să vă spălaţi pe mâini. Beţi şi un shot de vodcă“.

Totuşi, nu doar în Belarus viaţa merge înainte fără restricţii pe timp de pandemie. Mai sunt şi alte locuri de pe glob în care coronavirus n-a paralizat societatea şi, inclusiv meciurile de fotbal se joacă, în continuare, conform programării.

Vorbim despre Nicaragua, Brunei şi Tadjikistan. În această ultima ţară din Asia Centrală, campionatul a început de duminică. Iar conducătorii fotbalului sunt încântaţi: în lipsa meciurilor în restul planetei, mai multe canale au început să achiziţioneze drepturile TV pentru partidele din prima ligă din Tadjikistan!

Şi Belarusul a dat deja lovitura, reuşind să-şi vândă drepturile TV în zece ţări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite