Coronavirus. Cum trăieşte un bolnav: Soţia antrenorului de la Arsenal a povestit starea lui Mikel Arteta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mikel Arteta se află în carantină în aceste zile
Mikel Arteta se află în carantină în aceste zile

Tehnicianul „tunarilor“, în vârsta de 37 de ani, a fost depistat joi seară, iar de atunci a fost nevoit să ia o pauză de la activitatea sa profesională, mai ales că şi Premier League s-a oprit momentan.

Cota de celebritate a lui Mikel Arteta a explodat în acest weekend, însă nu din motive plăcute, ci pentru antrenorul lui Arsenal a devenit cel mai cunoscut om din lumea fotbalului lovit de coronavirus.

Spaniolul a admis într-o declaraţie oficială că s-a supus testului după ce s-a simţit rău şi a explicat că speră să revină cât mai curând la munca. După ce a fost depistat, clubul Arsenal, în frunte cu jucătorii şi stafful lui Arteta, a intrat în carantină.

Astăzi, la trei zile după aflarea verdictului medicilor, soţia lui Mikel Arteta, Lorena, a avut o postare pe Instagram în care a vorbit despre starea partenerului său de viaţă. Potrivit Digi Sport, Lorena a explicat, de asemenea, că n-a luat virusul de la Mikel.

Ce a scris Lorena Arteta?

*În circumstanţele în care suntem acum, mă simt responsabilă de a vă împărtăşi situaţia noastră. Soţul meu se simte bine. E adevărat că a avut simptomele virusului, dar acestea nu l-au oprit să meargă la muncă într-o situaţie normală.

*Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trimis gânduri bune, mesaje, mail-uri şi telefoane. 

*Puţină febră, puţină durere de cap, dar asta e. Eu şi copiii mei suntem bine. Aparent, virusul nu e letal. El poate fi pentru un anumit număr de oameni, dar cei mai mulţi vor avea simptome blânde.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite