Coronavirusul a pătruns şi în handbal. Campioana României are trei cazuri confirmate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, joi, că are în lot trei cazuri de depistare pozitivă la Covid-19.

Este vorba de jucătoarele Kristina Liscevici şi Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi de antrenorul secund Goran Kurtes.

Potrivit anunţului echipei, handbalistele au repetat testul joi, la o unitate de recoltare diferită, iar rezultatele sunt aşteptate în cursul zilei de vineri. Indiferent de rezultatele celui de al doilea test, handbalistele nu vor juca în partida de sâmbătă, pe teren propriu, cu Odense Handbold, din etapa a doua a grupei B din Liga Campionilor.

"Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez dar si antrenorul secund Goran Kurtes. Mentionam faptul ca sportivele depistate pozitiv au repetat astazi testul, la o unitate de recoltari diferita, acreditata. In cursul zilei de maine vom primi rezultatele acestora.

Exceptand cele trei persoane depistate pozitiv, intreg lotul de sportive si staff au rezultate NEGATIVE, astfel antrenamentul din aceasta seara s-a desfasurat in conditii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare buna de sanatate, nu prezinta motive de ingrijorare.

Jucatoarele testate pozitiv au o stare buna de sanatate, dar indiferent de rezultatul celui de al II-lea test ele nu vor juca in meciul de sambata cu Odense Handbold”, se anunţă în comunicatul oficial.

În prima etapă a Ligii Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, în deplasare, de Brest, cu 28-21.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite