Cortacero, acuzaţii la adresa fanilor dinamovişti! Ce spune despre varianta ca DDB să conducă clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cortacero

După o lungă perioadă în care nu a vorbit cu presă, patronul spaniol al grupării din Ştefan cel Mare, Pablo Cortacero, a acordat un interviu în care a încercat să explice cum stau lucrurile la gruparea pe care o gestionează.

Ibericul a declarat că nu are de gând să renunţe la clubul preluat în luna august şi i-a atacat pe suporterii acţionari din programul DDB, pe care îi acuză că fac lucruri ilegale, şi cărora le transmite că nu vor ajunge să conducă niciodată clubul.

"Întreb şi eu, ce se va întâmpla cu DDB când vor intra banii? Ei sunt convinşi că nu vor intra banii. Fac lucruri ilegale pentru le e frică de faliment. Eu am totul pregătit, cu oameni din Spania, oameni de încredere din România. Eu şi acum sunt patron şi preşedinte, o spune Registrul, nu o spun eu. Ştiu că Dinamo are nevoie de mulţi bani. Vor intra acum cinci milioane de euro şi vom mai face o mărire de capital în aprilie, de încă cinci milioane de euro. Cu două măriri de capital clubul va fi sănătos din punct de vedere financiar. Va trebui schimbată toată structura clubului.Iar cu DDB, ei îşi vor continua programul lor, dar nu vor putea niciodată să conducă Dinamo. E ca şi cum eu intru într-o casă a cărui patron nu sunt şi nu mai vreau să ies de acolo. Cum nu e patronul acasă, atunci o iau eu. Dar casa are un patron…", a declarat Cortacero pentru Fanatik.

Cortacero nu a ratat ocazia să reînnoiască promisiunile privind infuzia de capital cu care se laudă de aproape jumătate de an şi i-a asigurat pe fani că nu există nicio şansă acum ca Dinamo să ajungă cumva la faliment. „Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulţime de oameni neplătiţi din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment. Am promis de multe ori şi am greşit. Îmi asum asta. Au fost circumstanţe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil. Important este să intre odată banii, să fie toţi plătiţi la zi şi asta e. Şi se va plăti tot. Cei care au plecat, s-au făcut acorduri cu ei pentru ca să nu ne denunţe la FIFA”, a mai spus spaniolul pentru sursa citată. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite