Cosmin Contra, jignit de suedezi. Ce l-a deranjat pe selecţionerul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra, selecţionerul României FOTO Inquam Photos/Mircea Roşca
Cosmin Contra, selecţionerul României FOTO Inquam Photos/Mircea Roşca

Selecţionerul echipei naţională de fotbal a României a susţinut, joi, o conferinţă de presă, înaintea meciului România - Suedia.

Cosmin Contra se declară jignit de faptul că echipa Suediei şi-a prezentat echipamentul oficial pentru EURO 2020, înainte de meciul direct. 

„Eu, personal, m-am simţit jignit, înseamnă că ne desconsideră. Sper să fie la fel şi pentru jucători, să se mobilizeze şi mai tare. (...) Eu cred că Suedia este o echipă puternică din toate punctele de vedere, care are un bloc de jucători de bază de aproape şase ani de zile, este o echipă foarte sudată în toate compartimentele.

Noi trebuie să câştigăm, nu aveam această posibilitatea de a face egal, pentru că am ieşi din cărţile calificării, trebuie neapărat să câştigăm. (...) Vom încerca să dăm gol şi goluri, acesta este singurul mesaj pe care îl voi transmite jucătorilor”, a declarat Cosmin Contra. 

Selecţionerul a punctat şi remarcile făcute în presa suedeză, la adresa suporterilor români: „Nu vreau să comentez, dar în niciun caz poporul român şi suporterii români nu sunt rasişti. Este o imagine nedreaptă”, a punctat acesta. 

Reamintim că României va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. După opt meciuri, România se află pe a treia poziţie în Grupa F pentru preliminariile EURO 2020 şi este obligată să obţină o victorie cu Suedia şi cel puţin un egal cu Spania pentru a se califica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite