Costel Pantilimon vrea să plece de la Manchester City. Românul nu mai are şanse să joace în sezonul actual, dar contractul îl obligă să rămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Pantilimon îşi doreşte un transfer, însă înţelegerea sa cu Manchester City este prevăzută în contract până în vara anului viitor. Situaţia portarului nu este una strălucită, întrucât „cetăţenii“ au fost eliminaţi din Cupa Angliei, astfel încât românul nu mai evoluează la prima echipă.

Gabi Boldici, fost goalkeeper la Universitatea Craiova şi actualmente antrenor cu portarii la echipa naţională, a declarat pentru ring.ro „Noi vorbim săptămânal cu toţi jucătorii, ca să vedem cum stau din toate punctele de vedere. În principiu, Pantilimon ar vrea să plece de la Manchester City, dar asta va fi posibil dacă i se va da drumul. Cei de acolo vor să-l ţină, dar el ar vrea să plece. Acum să vedem. După ce se termină campionatul, a zis că o să meargă să discute cu ei ca să vadă ce-o să facă mai departe. 

Păcat că nu s-au calificat mai departe în cupă, ca să mai prindă şi el nişte meciuri. În campionat nu cred că se mai pune problema să joace. Englezii se pregătesc pentru mondiale şi cine credeţi că ar băga alt portar, decât pe titularul echipei naţionale, adică Joe Hart? Oricum, Panti este vizat de două echipe, dar el a zis că le ţine secret şi că o să-mi spună în momentul respectiv, numai dacă se face transferul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Presa engleză îl evaluează pe Vlad Chiricheş, după şapte luni de la transferul Steaua - Tottenham

VIDEO Pantilimon nu a putut evita ruşinea suferită de Manchester City, contra lui Wigan, în Cupa Angliei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite