COVID-19 a ajuns şi la FC Barcelona. Cu două zile înaintea şocului cu Bayern, un fotbalist a fost depistat pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al grupării catalane anunţă, fără a nominaliza, că unul dintre jucătorii antrenaţi de Quique Setien a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Anunţul vine în contextul în care, peste doar 2 zile, Barcelona întâlneşte pe Bayern Munchen, în cel mai aşteptat meci al sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. 

Barcelona a menţionat că jucătorul depistat pozitiv este unul dintre cei 9 fotbalişti ai grupării care nu fac parte din lotul ce va încerca să câştige pentru a 6-a oară cea mai importantă competiţie de club continentală. Fotbalistul nu prezintă simptome, a fost izolat la locuinţa sa şi nu a avut contact cu niciunul dintre jucătorii care vor face deplasarea la Lisabona, pentru turneul Final 8 al Ligii Campionilor. 

Cei nouă jucători care au început pregătirile pentru noul sezon şi nu sunt în lotul de Liga Campionilor al Barcelonei sunt Rafinha, Carles Alena, Pedri, Francisco Trincao, Oriol Rosell, Juan Miranda, Matheus Fernandes, Moussa Wague şi Jean-Clair Todibo.

FC Barcelona a informat autorităţile sportive şi sanitare competente şi a efectuat ancheta epidemiologică, a mai precizat clubul.

Cazul pozitiv de la FC Barcelona vine după o serie de infectări înregistrate la echipele din Spania, Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid, toate săptămâna trecută, Betis Sevilla, Alaves, Mallorca şi Espanyol, cazuri comunicate marţi, şi Celta Vigo, miercuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite