COVID-19, o boală tratată ca o răceală: Ce se întâmplă cu cicliştii infectaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciclism

E de-a dreptul şocant să vezi ce se întâmplă, astăzi, în lume cu o boală din cauza căreia, cândva, nu putea să ieşi din casă, după anumite ore!

COVID-19 te transforma, cândva, într-o mică vedetă! Pentru că, în cazul nefericit în care erai infectat cu SARS-CoV-2, ai fi avut posibilitatea de a-ţi relata trăirile pe reţelele de socializare, unde lumea era disperată să vadă cum se manifestă această boală „apocaliptică“.

Astăzi, dacă ai COVID-19, nimeni nu te mai bagă în seama. Şi, de fapt, poţi face orice. După cum reiese din dezvăluirea făcută de jucătoarea de tenis, Alize Cornet, după cum Adevărul a scris aici. Iar afirmaţiile lui Cornet au fost urmate de un anunţ din lumea ciclismului.

Concret, cicliştii care vor fi depistaţi cu SARS-CoV-2 pot continua competiţia, fără probleme! Uniunea Ciclistă Internaţională a decis, marţi, cu trei zile înainte de startul Turului Franţei, relaxarea măsurilor cu privire la cazurile de coronavirus, a informat L’Equipe, citat de news.ro.

Spre deosebire de protocolul valabil până acum, un sportiv asimptomatic nu va fi nevoit să abandoneze. „Decizia de eventuală izolare va fi luată de medicul echipei în cauză, medicul pentru COVID-19 al competiţiei şi directorul medical al UCI, în baza elementelor clinice disponibile“, se arată în noul regulament.

1-24 iulie e perioada în care se va desfăşura Turul Franţei, în 2022.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite