Cozmin Guşă, încă patru ani la conducerea Federaţiei Române de Judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gusa

Cozmin Guşă a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Judo, în cadrul Adunării Generale, el obţinând 118 din cele 190 de voturi, în timp ce contracandidatul său George Teşeleanu a primit 70 de voturi.

Cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, Marian Paul Augustin, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Cozmin Guşă. Miercuri seara, la Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.

"Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam, a contat mult şi părerea lui Marius Vizer. Regret doar agitaţia inutilă a unor colegi/prieteni care ne-a creat nişte mici probleme de imagine. În rest, sper să facem mai multe decât la primul mandat", a declarat Cozmin Guşă, pentru Agerpres

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, anunţase că îl susţine la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Judo pe George Teşeleanu.

Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Judo i-au ales în funcţiile de vicepreşedinţi pe Florin Bercean, Aurelian Bădulescu, Emil Morar, Ioan Cosmescu şi Lucian Barna, echipa propusă de actualul preşedinte forului, Cozmin Guşă.

Pentru cele 5 posturi de vicepreşedinţi au candidat şi Alexandru Chirilă, Laurenţiu Traian Jurcă, Alina Dumitru Sămărghiţan şi Gicu Vasilan, care nu au obţinut însă voturile necesare.

Membrii Comitetului Director aleşi în cadrul Adunării Generale de miercuri seara sunt: Cristian Pintrijel, Marian Halas, Iulian Surlă şi Adrian Moldoveanu.

Fost parlamentar, Cozmin Guşă (50 de ani) se află la al doilea mandat de preşedinte. El a preluat conducerea Federaţiei Române de Judo la 20 februarie 2017, când a câştigat alegerile cu 121 de voturi la 21 în faţa contracandidatului său de atunci, Nicolae Traşcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite