Craiova, ghinionista României: Oltenii, şanse minime în Conference League. Cu cine vor juca FCSB şi Sepsi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nistor (Craiova)
Dan Nistor (Craiova)

Formaţiile din Liga I, angrenate în a treia competiţie UEFA, şi-au aflat posibilele adversare din turul III preliminar.

Rămasă cu o singură echipă în preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj, şi alungată din calificările pentru Liga Europa, România abordează a treia competiţie UEFA, Conference League, cu trei reprezentante.

Toate vor debuta în turul II preliminar, după următorul program: FCSB - Şahtior Karagandy (Kazahstan), Laci (Albania) - CS U Craiova şi Spartak Trnava (Slovacia) - Sepsi. Primele partide se vor disputa joi, iar meciuriile retur vor avea loc, la 29 iulie. 

Astăzi, după tragerea la sorţi organizată de UEFA, echipele româneşti şi-au aflat posibilele adversare, în caz de calificare, în turul III preliminar de la Conference League. Astfel, vom avea următoarele meciuri:

*Kolos Kovalivka (Ucraina) - FCSB

*Sepsi - Sutjeska (Muntenegru) / Maccabi Tel-Aviv (Israel) 

*CS U Craiova - Anderlecht (Belgia)

Confruntările din turul III preliminar vor avea loc la 5 (tur) şi 12 august (retur). Play-off-ul Conference League e programat pentru 19 (tur) şi 26 august (retur).

De remarcat că CS U Craiova, nefiind cap de serie la tragerea de astăzi, a dat de cel mai dificil adversar posibil, Anderlecht din Belgia. Nici Sepsi n-a avut statut de cap de serie, însă, la prima vedere, are o misiune mai facilă în turul III, dacă va trece de Spartak Trnava. În fine, FCSB, cap de serie datorită coeficientului european, porneşte cu prima şansă, atât în turul II, cât şi în turul III preliminar din Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite