Craiova: Gică Popescu: „Locul Ştiinţei este pe «Ion Oblemenco»!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu susţine că patronul Universităţii, Adrian Mititelu, şi primarul Craiovei, Antonie Solomon, trebuie să găsească o soluţie de compromis, pentru că locul echipei este pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Este o situaţie nefirească. Din câte ştiu, finanţatorul Mititelu a investit mulţi bani în stadionul «Ion Oblemenco», care aparţine Primăriei, pentru a-l aduce la un anumit standard. Sigur că datoriile către stat trebuie achitate, aşa-i legea, dar în acest caz trebuia găsită o formulă de compromis. Nu ştiu exact care sunt datele problemei, dar consider că nu trebuia să se ajungă aici“, a spus Gică Popescu într-un interviu acordat pentru GdS.

Eu nu văd Universitatea jucând în altă parte decât pe stadionul «Ion Oblemenco». Aici a făcut istorie şi, repet, locul Ştiinţei este pe «Ion Oblemenco». Ar fi bine pentru toată lumea ca să se găsească formula ca Universitatea să rămână la ea acasă. Cu toate părţile bune sau mai puţin bune ale lui Mititelu, trebuie recunoscut faptul că a investit din propriul buzunar bani la stadion, iar aceste investiţii ar trebui evaluate şi, cum spuneam, găsită o soluţie de stingere a diferendului“, a adăugat fostul internaţional.

„Baciul“ a infirmat speculaţiile cum că, dacă Universitatea se va muta la Turnu Severin, ar înfinţa o altă echipă împreună cu Gheorghe Hagi şi Primăria Craiova: „Este o nebunie această minciună, o aberaţie! De fapt, nu costă pe nimeni nimic ca să arunce pe piaţă tot felul de neadevăruri şi minciuni“.

Primăria oraşului Craiova a înştiinţat clubul Universitatea că mai poate folosi baza sportivă şi stadionul „Ion Oblemenco“ doar până la data de 31 ianuarie, când expiră contractul de închiriere. În consecinţă, patronul grupării oltene, Adrian Mititelu, a semnat un contract cu Consiliul Local Turnu Severin pentru a disputa meciurile din returul Ligii I pe stadionul din oraşul mehedinţean.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite