Craiova: Interviu Trică: „M-am simţit ca un gentelman“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul va îndeplini până la finalul sezonului funcţia de delegat al Universităţii Craiova. Primul său contact cu noua postură a fost la meciul cu Unirea Urziceni, pierdut la scor de olteni, chiar pe teren propriu (1-4).

Eugen Trică se pregăteşte să devină din vară managerul echipei din Bănie. Până atunci, „se antrenează“ din postura de delegat al Ştiinţei la meciurile care au mai rămas de disputat în acest sezon. Într-un costum impecabil, prin care i-a făcut concurenţă antrenorului Mark Wotte, Trică nu s-a putut abţine însă să nu dea indicaţii mai tinerilor colegi la meciul cu Unirea.

Adevărul de Seară: Ai dat şortul pe costum?
Eugen Trică:
Nu mai pot să joc, aşa că trebuia să fac ceva să rămân aproape de echipă, să o ajut în vreun fel. Din păcate, am debutat cu stângul.

AdS: Cu te-ai simţit în noua postură?
E.T.:
Ca un gentelman. Doar eram îmbrăcat la costum, nu? Şi aşa trebuie să fiu în noua funcţie, un gentelman.

AdS: Dar nu prea ai avut stare pe bancă. Ai dat indicaţii mai mult ca Wotte, te-ai certat puţin şi cu arbitrul de rezervă.
E.T.:
Ce să fac, tată? Nu pot să stau liniştit, îţi dai seama. Ăsta e felul meu. Din păcate pentru noi am întâlnit o echipă Unirea Urziceni foarte puternică, bine organizată, cu jucători valoroşi. Nu am avut ce face.

image

AdS: O să mai joci fotbal până la finalul sezonului?
E.T.:
Cred că o să intru în ultimele cinci minute ale meciului cu Oţelul de acasă, din ultima etapă, ca să îmi fac retragerea. Însă, dacă vom obţine minim patru puncte din următoarele două partide, cu Internaţional şi Ceahlăul, o să mai joc cinci minute şi în meciul cu CFR Cluj.

AdS: Cu Steaua, în penultima etapă, nu vrei să joci?
E.T.:
Nu. Cu Steaua, nu.

AdS: Ce vei face din vară?
E.T.:
Sută la sută rămân în cadrul clubului pe post de manager al echipei. Voi sta permanent alături de jucători, la antrenamente, în cantonamente, peste tot. Nu mă voi dezlipi de ei. Sper să fiu de folos.

Eugen Trică

AdS: Nu ai de gând să devii şi antrenor?
E.T.:
Deocamdată să termin şcoala de antrenori, mai am un an şi jumătate, iar apoi voi vedea. 

AdS: Cum stai cu vestimentaţia? Ai atâtea costume pentru fiecare meci care te aşteaptă?
E.T.: (Râde)...
Am vreo cinci-şase, dar o să îmi mai cumpăr vreo şapte-opt. Am de gând să îmi fac costume personalizate, alb-albastre, cu stema Universităţii Craiova. O să vorbesc cu Ştefan Muscă (designer - n.r.) să creeze ceva.

AdS: Nu-i ceri şi sfatul soţiei? Şi ea este designer vestimentar.
E.T.:
O să vorbesc şi cu ea, poate are vreo idee mai bună. Dar asta mai la vară, nu e o prioritate. Acum importante sunt meciurile care urmează şi care trebuie câştigate.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite